top of page

Vanliga frågor:

- Får hundar följa med till restaurangen?

Svar: Ja! Hundar är välkomna, OM de inte skäller och de sitter på golvet (ej våra filtar & dynor. Ta gärna med en egen!)

- Vi är över 10 personer som vill komma och äta. Hur gör vi?

Svar: Om ni är fler än 10 personer brukar vi be er att förbeställa maten, framförallt på helger. Detta gör att vi hinner bättre & ni får en mycket kortare väntetid på er mat. Ring eller maila oss!

- Hur länge har ni öppet?

Svar: Köket stänger 21.00, men det går självklart bra att sitta kvar och ta något att dricka efter det. Som absolut senast har vi öppet till 01.00, annars stänger vi när det blir tomt i restaurangen.

- Kan man sitta utomhus och äta?

Svar: Ja! Vår uteservering har tak över sig samt infravärmare. Vill man komma närmare vattnet har vi även bord åt det hållet, men då sitter man under bar himmel.

- Jag har allergier/äter en speciell kost. Går det att lösa?

Svar: Självklart! Många av våra rätter är glutenfria, och köket lagar det mesta med låglaktos ingredienser. Det går alltid att anpassa en rätt om ni har speciella önskemål.

- Går det bra att komma med en rullstol?

Svar: Ja! Vi har en ramp in till våran uteservering, och inne i restaurangen är det en liten tröskel, sen plant. Toaletten är rymlig och har ingen stor tröskel in.

 

bottom of page